Blog samen hardlopen: Uitwaaien op het strand van IJmuiden

Met record aantal van 13 lopers is er vanmorgen op het stand van IJmuiden gerend. De derde editie van Rennen met Rens op locatie. Voor de meeste een voorbereiding op de Egmond Halve Marathon over twee weken, waar het parcours 7 kilometer over het strand gaat. Wat zijn de geheimen van lopen op het strand? Houdt rekening met de wind (richting), loop daar waar het stand het hardst is en loop een zo kort mogelijke route. Samengevat aldus trainer Rens. Na lekker uitgewaaid te zijn werd nog even nagepraat onder het genot van een warme choco.

Rens geeft elke zaterdag ochtend 9.30 vast in het Amsterdamse bos hardlooptraining: Rennen met Rens. Op locatie is incidenteel (eens per 6 weken) en altijd op een mooie en inspirerende hardloopplek. Doe je mee volgende week? Meld je gelijk aan via contact!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: