Goede voornemens: werk aan je conditie!

Wil jij met de goede voornemens nu echt wat gaan doen aan je conditie? Loop dan zaterdag ochtend mee met Rens. Hij helpt je verstandig het hardlopen en je conditie op te bouwen. Eventueel met ondersteuning van een persoonlijk schema. Naast conditie opbouwen, wordt er gewerkt aan kracht om blessures te voorkomen en je looptechniek. Met als doel om vooral met meer gemak en plezier te gaan hardlopen. Iets waar jij en je conditie tig tijd profijt van gaan hebben! Nieuwsgierig? Bekijk nu deze video! Neem ook een kijkje op de nieuwe website www.rennenmetrens.fit en wil je meedoen, meld je gelijk aan via contact. Ready, steady, GO!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: