Even voorstellen…

Komende zaterdag wordt de training omgedoopt tot “Rennen met Cinta”. Rens geniet namelijk van een heerlijke wintersport vakantie in Italie. Wil jij profiteren van de kennis en ervaring van de vrouw die hier een schat aan heeft. Loop dan zaterdag aanstaande mee met haar! Lees onderstaande meer over Cinta. En meld je gelijk aan via Contact!

Hardlooptraining begeleiding fitheid gezondheid

e3faf32110907adda9162ea930fb9eb45207a60c

Ze heeft met circa 50 marathons gelopen een schat aan ervaring. Acht keer maar liefst stond ze op het podium bij de Nederlandse Kampioenschappen en deze dagen is ze vaste “pacer” (tempomaker) in onder andere de marathon van Amsterdam en Leiden. Haar mooiste loopervaring tot nu toe is de Ulta Trail de Monte Rosa een driedaagse wedstrijd in Italië. En al 15 jaar is ze bij haar werkgever, trainster van de Tata Steel Runners. Hier begeleidt ze lopers die nog nooit een stap hebben hardgelopen. Komende zaterdag staat ze voor de groep: Cinta Groos! Wie loopt er met haar mee?

Lees meer over Cinta in dit artikel: https://www.100jaarstaal.nl/verhalen/door-de-hardloopkleding-verdwijnen-de-verschillen/

View original post

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: