Blog Samen lopen: nieuwe gezichten

Rob neemt twee nieuwe dames mee vanmorgen. Ervaren loopsters 10 kilometer, halve marathon zelfs. Een van de twee Ada, is zijn zus.

“Ze lopen goed maar kunnen wel wat begeleiding gebruiken” zegt Rob, met een smile op zijn gezicht een week geleden, als hij de komst van de ladys aankondigt.

Halverwege de week bel ik met Cinta om de training door te spreken. Ik merk dat we aan een half woord genoeg hebben. Geef haar graag de ruimte, haar schat aan ervaring te delen en creatief te zijn. Het lopen is zo veel leuker als er afwisseling in zit. Je steeds geprikkeld wordt door iets anders en nieuws. We krijgen dit ook terug van de groep gelukkig, daar hebben we het over en dat is fijn.

Onder het genot van een zonnetje worden de kilometers weggerend vanmorgen! Heeerlijk!! Even geen intervallen en oefeningen voor de looptechniek. Maar gewoon hardlopen: via mooie routes en vergezichten in het Amsterdamse bos. “Ik ben hier dus nog nooit geweest” zegt Barbara. “Ik ook niet” zegt Rob. En dat is bijzonder, want Rob woont en traint al lang in deze omgeving. Heeft meerdere marathons gelopen en zelfs meerdere HELE triatlons. “Ik ga weer vooruit met lopen. Dat is best gek want dat is lang terug. Het lopen is ook veel makkelijker, vroeger was alles van moeten en gaan. Nu loop ik met plezier!”

Hoe gingen de ladys Rob? “Best wel goed! Ze morgen nog een keer mee haha”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: