Blog Samen hardlopen: Lopen op de heide

Heb jij ook dat als je veters aan het strikken bent er allerlei vragen op komen. Kan ik niet beter een andere keer gaan? Moet ik niet nog wat rust houden vanwege mijn knie? Ik ben toch al zo druk geweest deze week, waarom moet ik dit ook weer van mezelf?

Ik besluit niet te lang te gaan en niet te moeilijk te doen. Mijn vaste rondje dan hoef ik niet na te denken. Halvewege zie ik mijn tussentijd, oeff dat is niet best. Zie je wel ik had beter niet kunnen gaan.

Vanmorgen besloten we anders te doen. We gaan namelijk Op Locatie. We nemen de tijd en de moeite. Voor onszelf. Met elkaar. Op een mooie plek. Het voorjaar zonnetje schijnt volop, wat voelt als een kado.

2 gedachten over “Blog Samen hardlopen: Lopen op de heide

  1. Rob Meyn

    Thanks again! Was weer heerlijk en fantastisch. Zus Ada is nu ook al fan en vriendin Yvon komt de volgende keer ook weer mee šŸ‘šŸ»šŸ˜œ

    Geliked door 1 persoon

    1. Goed gelopen Rob! En wat geweldig te horen!!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: