Kom jij ook vanaf 1 april op maandagavond meedoen?

Train je voor een loopevent? En kun je wel wat hulp, motivatie en support gebruiken? Of vind je het gewoon leuk om met anderen hard te lopen? Loop dan mee met Rens. Elke zaterdag om 9.30 en vanaf 1 april maandag om 19uur vast in het Amsterdamse Bos. En incidenteel op een afwisselde, inspirerende locatie. Lekker vrijblijvend, zonder lidmaatschap.

Voormalig topmarathonloper Rens helpt, motiveert en daagt uit. Wat is er nou fijner dan samen met anderen trainen? Samen gaan we jouw doel halen! Meld je nu aan via http://www.rennenmetrens.fit/contact

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: