Runners in Alkmaar City Run en over Rennen met Rens

Facebook
Twitter
LinkedIn

Well done Barbara van Gool en Nicolay Nowacki! Beide minuten sneller tijdens de Alkmaar City Run.

Barbara:

Rennen met Rens pays off!!! Na mijn halve marathon in Berlijn heb ik niet veel gelopen, maar gisteravond stond wel de 10k van Alkmaar op de agenda. Toch maar gegaan en ik stond al geeuwend aan de start 🙈 haha 
En wat ik nooit had verwacht…. ik heb mijn snelste 10k ooit gelopen! dus Rens dank je wel voor al je tips en trainingen, het heeft me echt geholpen en ik ben er zo blij mee 🙂 Kijk nu alweer uit naar zaterdag om weer met het gezellige hardloopclubje in de Amsterdamse bossen te lopen 😍

Nicolay:

Rennen met Rens werkt echt. Gisteren met deze 2 kanjers Barbara van Gool en Jacqueline Fritz de Alkmaar city run by night gelopen. Dit jaar was ik 9 minuten sneller dan vorig jaar, de training die Rens geeft is heel afwisselen van interval training, duurlopen heuvel training en de training op locaties zijn erg leuk en wat is het een gezellig team. Bedankt Rens zonder jou begeleiding en advies had ik nooit sneller geworden.

Ontdek Meer

Rennen met Rens Pro opgericht

Met trots kondig ik jullie bij deze een nieuwe tak van Rennen met Rens aan: “Rennen met Rens Pro” Een groep lopers