Blog: Hardloopervaring. Marleen en haar kers op de taart.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Marleen volbracht in Ljubljana twee weken geleden haar zesde marathon. Zelf vergelijkt ze de marathon met het bakken van een taart. Je stopt er veel ingrediënten, of te wel inspanningen in en krijgt er onder andere levenslessen voor terug. “De kers op de taart verandert nog steeds van kleur”

Marleen over de coaching die zij met Rens heeft gedaan:

Ik heb leren rennen net als de Kenianen, meer op gevoel. Rens deelt zijn hardloopexpertise; ik loop met meer plezier na alle tips. Tijdens de coaching gesprekken leer ik veel over mijzelf; wat ben ik voor persoonstype, wat heb ik nodig. Door onze open gesprekken sta ik vol vertrouwen en ontspannen aan de start…mijn bouwstenen voor succes die ik samen met Rens ontdek tijdens het coachtraject!

Welke lessen kun je halen uit het hardlopen en toepassen in het dagelijks leven? Rens helpt je door het hardlopen beter in je vel te zitten.

Heb je net als Marleen ook interesse in een coaching ter ondersteuning van jou hardlopen? Stuur gelijk een bericht via contact!

Ontdek Meer

Rennen met Rens Pro opgericht

Met trots kondig ik jullie bij deze een nieuwe tak van Rennen met Rens aan: “Rennen met Rens Pro” Een groep lopers