Blog Samen hardlopen: Lopen op de heide

Facebook
Twitter
LinkedIn

Heb jij ook dat als je veters aan het strikken bent er allerlei vragen op komen. Kan ik niet beter een andere keer gaan? Moet ik niet nog wat rust houden vanwege mijn knie? Ik ben toch al zo druk geweest deze week, waarom moet ik dit ook weer van mezelf?

Ik besluit niet te lang te gaan en niet te moeilijk te doen. Mijn vaste rondje dan hoef ik niet na te denken. Halvewege zie ik mijn tussentijd, oeff dat is niet best. Zie je wel ik had beter niet kunnen gaan.

Vanmorgen besloten we anders te doen. We gaan namelijk Op Locatie. We nemen de tijd en de moeite. Voor onszelf. Met elkaar. Op een mooie plek. Het voorjaar zonnetje schijnt volop, wat voelt als een kado.

Ontdek Meer

Rennen met Rens Pro opgericht

Met trots kondig ik jullie bij deze een nieuwe tak van Rennen met Rens aan: “Rennen met Rens Pro” Een groep lopers